Odoo Spletna trgovina

Moderna oblika | Prilagojena za mobilne naprave | Sodobna tehnologija

Predpripravljene teme omogočajo hitro oblikovanje

 Izbrano temo lahko dodatno prilagajate in izbirate želene gradnike. Odoo je zagotovo najhitrejša pot do najboljše spletne trgovine. Hitro dodajte izdelke v ponudbo 

Hitro in enostavno sestavite podatke o izdelku. Potrebujete le primerne fotografije in odlične opise. 

Izdelkom lahko dodate atribute, kot so cena, zaloga, velikost, oblika, barva in s tem kupcem poenostavite iskanje. 

Urejanje izdelka je enostavno, saj urejate na enak način, kot bo to vidno na spletni strani. Brez zapletenih kod ali vrstic. Kar vidite vi, bodo videli tudi vaši kupci. 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Povečajte vrednost vsakega nakupa

Omogočite stranki še več izbire. Pred zaključkom košarice lahko stranki ponudite nadomestne artikle ali artikle v akciji. Odoo lahko le te predlaga samodejno glede na nastavljene parametre.

Za lažjo odločitev kupcu ponudite promocijsko kodo ali popust na prvi nakup, če se naroči na vaše spletne novice. In še veliko več.

Postanite vidni 

Z integriranimi marketing orodij, kot so e-mail ali SMS marketing, povezava s socialnimi omrežji in SEO optimizacijo, lahko dosežete večjo prepoznavnost spletne trgovine. 

Naj Odoo prodaja za vas.

Odoo • Text and Image

Od izdelka do računa brez integracij.

Vse na enem mestu 


Klasične spletne trgovine potrebujejo v ozadju različne programe, ki morajo biti med seboj povezani. Izdajanje računov, vodenje zaloge, spremljanje nabave. V Odoo E-Commerce so ti sistemi že vključeni.

Ker so vsi podatki kupca vedno na enem mestu, je enostavno tudi spremljanje njihovih zahtev in reklamacij. Kupci imajo eno vstopno točko, kjer lahko pregledajo in prenesejo račune, pregledujejo pretekla naročila in spremljajo status aktualnih naročil.

 
 

Plačevanje

Širok nabor integriranih sistemov plačil 

V Odoo so že integrirani različni načini plačil, kot so Paypal, Ingenico, Adyen, Buckaroo, Authorize.net, PayUmoney, Stripe in SIPS Wordline. Ko kupec izbere spletno plačilo, ga sistem preusmeri na "zahvalno stran" znotraj vaše spletne strani.

Dostava 

Integrirane dostavne službe

Spletna stran omogoča že različne dostavne poti in službe. Vključite lahko lasten prevzem ali prevzem na skladišču preko dostavnih služb DHL, UPS, FedEx ... 

Dogovorite se za sestanek z našimi svetovalci 

Vodili vas bodo skozi celoten proces postavitve spletne trgovine in vas seznanili z zakonodajmi zahtevami.