HERMES – Silver Partner Odoo
6 januar, 2020 po
HERMES – Silver Partner Odoo
HERMES D.O.O., Jasmina Macur
| Še nobenega komentarja


Hermes ponosno sporoča, da smo kot prvi v Sloveniji postali Odoo Silver Partner. Srebrno partnerstvo je namenjeno samo za tista podjetja, ki so prispevala pomembno vlogo pri kakovostnih projektih Odoo.

Postati Silver Partner je resnično velik dosežek za Hermes in je bil možen le zaradi trdega dela naše ekipe in cenjenih strank. Iskreno se zahvaljujemo za to priložnost in za spremstvo na tej poti!

Odoo • Text and Image

Odoo partnerji so usposobljeni in imajo izkušnje in znanje za uspešno implementacijo Odoo ERP za svoje stranke. Odoo partnerji morajo vedno držati visoko raven standardov svojih storitev in poslovnih praks, saj so odgovorni družbi Odoo Inc. v primeru neuspeha projekta ali zaradi slabe programske prakse.

»Srebrno partnerstvo nam omogoča, da poslovno programsko opremo Odoo profesionalno predstavimo organizacijam, ki si želijo olajšati in optimizirati svoje poslovne procese na modularen, vsestranski in napreden način. Je odraz profesionalizma, ki ga želimo izkazovati našim uporabnikov.« je ob uspehu dejal Goran Čop, direktor podjetja Hermes.

Z Odoo lahko podpremo različne vertikale in ponudimo prilagodljivo in cenovno ugodno rešitev za pregled in upravljanje različnih poslovnih procesov v vašem podjetju.

Ne glede na to ali iščete rešitev za celotno organizacijo ali želite optimizirati samo katerega izmed svojih poslovnih procesov (HRM, CRM, prodaja, spletna prodaja, nabava, proizvodnja…) - je vse mogoče. Odoo je na voljo modularno in ga je že mogoče uporabljati zgolj z enim modulom (na primer CRM). Če pa želite od tam nadaljevati, so temu namenjeni dodatni moduli.

S certifikatom Silver Partner dokazujemo svoje strokovno znanje in se zavezujemo k nenehnemu razvoju na področju funkcionalnosti, znanja in usposabljanja poslovne programske opreme Odoo.

Če iščete več informacij nas kontaktirajte na odoo@hbs.si.

OSREDOTOČENI NA VAŠ POSEL IN PRODAJO

Z izkušnjami, preverjenimi in enostavnimi koraki hitro in učinkovito do rešitve vaših procesov

Prijava za komentiranje