Hermes - Odoo partner
Osredotočeni na vaš posel in prodajo
11 oktober, 2019 po
Hermes - Odoo partner
HERMES D.O.O., Jasmina Macur
| Še nobenega komentarja


S ponosom lahko rečemo, da smo postali Odoo partner.                                                                                     
Še več - Postali smo VAŠ Odoo patner za dodano vrednost vašega posla.                                     

Kaj je Odoo?

Odoo je odprtokodni ERP na slovenskem trgu, ki pokriva vse procese v podjetju v eni sami aplikaciji. Odoo spreminja pravila poslovanja.

Če je bilo nekoč potrebno v podjetju uporabljati na desetine različnih rešitev za prodajo, CRM, Marketing, računovodstvo… in jih integrirati med seboj, to sedaj ni več potrebno.

Odoo združuje najboljše iz posameznega sveta pod eno streho. Drage integracije med različnimi rešitvami so stvar preteklosti.

Kaj Odoo omogoča?

Odoo ni le standardna platforma za upravljanje poslovanja - zajema prodajo in vodenje projektov v enem samem orodju ter jih obogati z različnimi funkcionalnostmi kot na primer več-nivojska proizvodnja, POS in spletna trgovina, da bi zagotovil univerzalno rešitev, ki lahko pomaga vsem podjetjem pri upravljanju vseh vrst dejavnosti.

Poleg tega gre Odoo še korak naprej, saj vključuje vse prodajne kanale, ki jih lahko zamislite, kar skupaj z močnim upravljanjem zalog Odoo postavlja na sam vrh med poslovnimi informacijskimi sistemi, ki jih je danes mogoče najti na trgu.

OSREDOTOČENI NA VAŠ POSEL IN PRODAJO

Z izkušnjami, preverjenimi in enostavnimi koraki hitro in učinkovito do rešitve vaših procesov

Prijava za komentiranje