HERMES in razmeram prilagojene aktivnosti
1 April, 2020 by
HERMES in razmeram prilagojene aktivnosti
HERMES D.O.O., Jasmina Macur
| Še nobenega komentarja


Spoštovani partnerji in prijatelji Hermes-a!

Upamo, da ob vsem nam novi situaciji ostajate zdravi, predvsem pa, da vsi ohranjamo pozitivno miselnost z željo po čimprejšnjem normaliziranju stanja.

V Hermes-u smo se v zadnjih dveh tednih prilagodili razmeram in delo prilagodili na način, da vaše zahteve, kljub našemu delu od doma, rešujemo pravočasno in brez dodatnih zamikov. Vseeno računamo, da bo to situacija dopuščala in bomo poskušali izvedbo zelo kontrolirano spraviti nazaj v stare tirnice, ter se na delovna mesta vrnili takoj, ko bo to situacija dopuščala. Do takrat pa s pridom izkoriščali moderne tehnologije in našim uporabnikom zagotavljali kar se da nemoteno delovanje tudi na daljavo.
Trenutno za vas relevantne aktivnosti na naši strani potekajo na naslednji način:
  • Ekipa se že pripravlja na morebitne spremembe in ukrepe iz naslova zakonodaje, da bomo tudi iz tega vidika zagotovili pravočasne rešitve in ustrezne odgovore.
  • Aktivnosti zaključkov leta bomo uredili brez večjih težav. Računamo, da to storimo čim hitreje in seveda na daljavo.
  • Na vašo pobudo zaključujemo tudi s pripravo dopolnitve programskih rešitev Hermes in orodji za optimizacijo vaših podatkov o partnerjih in artiklih. Več o tem v naslednji številki časopisa, ki je v pripravi.
  • Poleg tega pa bomo morebitne proste ljudi osredotočili na razvoj dodatnih funkcionalnosti, ki vam bodo v prihodnje prišla prav.
Odoo • Text and Image

Za tiste, ki v teh kriznih časih razmišljate o novih priložnostih s poslovanjem preko spleta v obliki spletnih trgovin ali razmišljate o prenovi spletnih trgovinah, vam z veseljem pomagamo z našimi novimi rešitvami Odoo ali uvedbo drugih spletnih trgovin (Magento). Poudarek trenutno dajemo na rešitve za trgovine, ki bo zagotovila povečanje prodaje produktov in storitev prek spleta »Boost your sales«. Rešitev bomo med drugim posebej v dveh terminih predstavili v aprilu skozi webinar, za več informacij pa se lahko obrnete tudi na odoo@hbs.si

V teh časih se verjetno vsi še bolj zavedamo, da je prava moč v slogi in sodelovanju. Glede na veliko število strank, vam lahko pomagamo že s povezovanjem do naših preostalih strank in partnerjev. 

Na voljo smo tudi za vsa aktualna vprašanja o orodjih in načinih dela na daljavo. 

Predvsem pa ostanite zdravi in pazite na svoje najbližje! 

Ekipa Hermes


Sign in to leave a comment